Cellini

Gracieus en vorstelijk.


Diks Cellini biedt u een exclusief gevoel van comfort. Naast dit comfort kenmerkt Diks Cellini zich door een luxueus gecapitonneerd hoofdbord met een gestoffeerd kader.

Sierlijke weelde maakt zich meester in uw slaapkamer. Boxspring Cellini is uitgevoerd met elektrisch verstelbare boxsprings inclusief pullback systeem. De boxspring is eigenhandig op ambachtelijke wijze gevuld met de meest waardevolle, natuurlijke materialen zoals natuurlatex, vlas, wol en katoen. Diks Cellini is zo een natuurlijk genoegen voor lichaam en geest.

Ontdek de Cellini
Vanaf € 8600,-

Hoofdbord


Boxspring Cellini is standaard uitgevoerd met hoofdbord ‘Luxueus gecapitonneerd’ en is voorzien van een gestoffeerd kader.

Een solide, stevig hoofdbord. Het hoofdbord is 196 cm breed en 150 cm hoog. Het hoofdbord geeft uw slaapkamerinterieur een persoonlijke sfeer en een nieuwe, stijlvolle uitstraling.

Klik op een voor meer informatie.

Topmatras


Boxspring Cellini is uitgevoerd met topmatras ‘Levatio’. Topmatras Levatio is dé finishing touch van boxspring Cellini.

Vervaardigd van natuurlatex, een 100% natuurproduct, biedt het topmatras u een aangenaam zacht ligcomfort. De afdeklagen van het topmatras bestaan uit wol en katoen.
Het topmatras heeft een kern van 6 cm.

Klik op een voor meer informatie.

Matras


Matras Regular is het standaard matras van Boxspring Cellini. Verkrijgbaar in een medium of firm variant.

Het Regular matras heeft een pocketvering kern met aan beide zijden maar liefst vijf afdeklagen vervaardigd van natuurlatex, vlas en wol/katoen. De toplaag bestaat uit wol. In totaal heeft het omkeerbare matras Regular 11 lagen en bent u verzekerd van de perfecte ondersteuning en een subliem ligcomfort.

Klik op een voor meer informatie.

Bodem


Boxspring Cellini is standaard uitgevoerd met de Regular Elektrisch verstelbare bodems met pullbacksysteem.

Deze bodems hebben een solide houten frame en zijn voorzien van pocketvering. De afdeklagen bestaan uit natuurlatex, wol/katoen en de tussenlagen zijn van vlas en kokosvezel. U stelt de bodem automatisch in, in de voor u gewenste ligstand. Met het pullback systeem blijft uw lichaam dichtbij uw nachtkastje wanneer u het ruggedeelte omhoog zet. In combinatie met het matras en het topmatras bieden de bodems u een optimale ondersteuning en ongekend comfort voor het ultieme slaapgenot.

De pootjes van boxsprings Cellini zijn standaard verkrijgbaar in de standaard pallet kleuren Natural, Elephant Grey, Wengé, Black, Ice Grey en Mahogany. Door middel van een bewerking met beits zijn er naast deze standaardkleuren nog oneindig veel mogelijkheden om het hout te kleuren. Alle mogelijke kleuren zijn uitwisselbaar bij iedere Diks boxspring.

Klik op een voor meer informatie.

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden. Maak via onderstaande knop een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.