Ivoire

Groots en Majestueus


Boxspring Ivoire. Dé koning van natuurlijk slapen. Het absolute summum van uw slaapcomfort.

Boxspring Ivoire is een opvallende verschijning met een levendig hoofdbord. De prachtige, eikenhouten omlijsting geeft de boxspring zijn waardige allure en statige uitstraling. Het eiken komt terug in het houten frame welke overloopt in de subtiel gevormde pootjes onderaan de boxspring.

Boxspring Ivoire is zo geheel in harmonie. Boxspring Ivoire, is eigenhandig op ambachtelijke wijze gevuld met de meest waardevolle en natuurlijke materialen zoals paardenhaar, vlas, wol en katoen. Boxspring Ivoire. Groots in natuurlijk slaapcomfort voor uw voornaamste nachtrust.

Ontdek de Ivoire
Vanaf € 11.200,-

Hoofdbord


Boxspring Ivoire is standaard uitgevoerd met hoofdbord ‘Gestoffeerde vakverdeling inclusief massief houten kader’.

Een opvallend, levendig en stevig hoofdbord vervaardigd van eiken- en lindehout. Het hoofdbord is 200 cm breed en 173 cm hoog. Het hoofdbord geeft uw slaapkamerinterieur een persoonlijke sfeer en een nieuwe, stijlvolle uitstraling.

Klik op een voor meer informatie.

Topmatras


Boxspring Ivoire is standaard uitgevoerd met topmatras ‘Levatio’. Topmatras Levatio is dé finishing touch van boxspring Ivoire.

Vervaardigd van natuurlatex, een 100% natuurproduct, biedt het topmatras u een aangenaam zacht ligcomfort. De afdeklagen van het topmatras bestaan uit wol en katoen.
Het topmatras heeft een kern van 6 cm.

Klik op een voor meer informatie.

Matras


Matras Summum is het standaard matras van Boxspring Ivoire. Verkrijgbaar in een medium of firm variant.

Het Summum matras heeft een kern van pocketvering met aan beide zijden van de kern maar liefst zes afdeklagen vervaardigd van gelatexeerd paardenhaar, vlas, paardenhaar, wol/katoen en mini-pocketveren van 4 cm hoog. De toplaag bestaat uit wol. In totaal heeft het omkeerbare matras Summum 13 lagen en bent u verzekerd van de allerbeste ondersteuning en een subliem ligcomfort.

Het Summum matras heeft een hoogte van 30 cm en de stoffering is altijd met een bies.

Klik op een voor meer informatie.

Bodem


Boxspring Ivoire is standaard uitgevoerd met de vlakke bodem. Deze bodems hebben een solide houten frame en zijn voorzien van pocketvering.

De afdeklagen bestaan uit paardenhaar, wol/katoen en de tussenlagen zijn van vlas en kokosvezel. In combinatie met het matras en het topmatras biedt de bodem u een optimale ondersteuning voor het ultieme slaapgenot.

De pootjes van boxsprings Ivoire zijn standaard verkrijgbaar in de standaard pallet kleuren Natural, Elephant Grey, Wengé, Black, Ice Grey en Mahogany. Door middel van een bewerking met beits zijn er naast deze standaardkleuren nog oneindig veel mogelijkheden om het hout te kleuren. Alle mogelijke kleuren zijn uitwisselbaar bij iedere Diks boxspring.

Klik op een voor meer informatie.

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden. Maak via onderstaande knop een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.