Sereno

Rijk en elegant.


Ultieme perfectie komt voort uit onze eigen natuur. Boxspring Diks Sereno tilt uw slaapcomfort en welzijn naar een nóg hoger niveau.

Een rijkelijk genopt hoofdbord met contrasterende stiknaden zorgt voor pure elegantie. Op de boxspring zelf vindt u een uniek aangebrachte bies evenals op de boven- en onderkant van het gestoffeerde matras. Tevens kiest u alle stiksels in een mooie contrasterende kleur voor een ultieme uitstraling. Diks Sereno is uitgevoerd met elektrische verstelbare boxsprings. Volledig met de hand gevuld met enkel duurzame, natuurlijke materialen als vlas, paardenhaar, wol en katoen. Een bed waar u zich niet alleen goed in voelt, maar ook zeker goed over voelt.

Ontdek de Sereno
Vanaf € 12.000,-

Hoofdbord


Boxspring Sereno is standaard uitgevoerd met hoofdbord ‘Genopt met contrasterende stiknaden’ en heeft een cross-stitching siersteek.

Een solide, stevig hoofdbord vervaardigd van beuken- en lindehout.  
Het hoofdbord is 190 cm breed en 130 cm hoog. Het hoofdbord geeft uw slaapkamerinterieur een persoonlijke sfeer en een nieuwe, stijlvolle uitstraling.

Topmatras


Boxspring Sereno is uitgevoerd met topmatras ‘Summum’. Summum is dé finishing touch van de boxspring Sereno.

Vervaardigd van paardenhaar biedt het topmatras een ongekend zacht en aangenaam ligcomfort. De afdeklagen van het topmatras bestaan uit wol en katoen.

Klik op een voor meer informatie.

Matras


Matras Essential is het standaard matras van Boxspring Sereno. Verkrijgbaar in een medium of firm variant.

Het Essential matras heeft een pocketvering kern met aan beide zijden maar liefst vijf afdeklagen vervaardigd van gelatexeerd paardenhaar, vlas, paardenhaar, wol/katoen. De toplaag bestaat uit wol. In totaal heeft het omkeerbare matras Essential 11 lagen en bent u verzekerd van de perfecte ondersteuning en een subliem ligcomfort.

Klik op een voor meer informatie.

Bodem


Boxspring Sereno is standaard uitgevoerd met de Regular Elektrisch verstelbare bodem.

Deze bodems hebben een solide houten frame en zijn voorzien van pocketvering. De afdeklagen bestaan uit paardenhaar, wol/katoen en de tussenlagen zijn van vlas en kokosvezel. U stelt de bodem automatisch in, in de voor u gewenste ligstand. In combinatie met het matras en het topmatras bieden de bodems u een optimale ondersteuning en ongekend comfort voor het ultieme slaapgenot.

De pootjes van boxsprings Sereno zijn standaard verkrijgbaar in de standaard pallet kleuren Natural, Elephant Grey, Wengé, Black, Ice Grey en Mahogany. Door middel van een bewerking met beits zijn er naast deze standaardkleuren nog oneindig veel mogelijkheden om het hout te kleuren. Alle mogelijke kleuren zijn uitwisselbaar bij iedere Diks boxspring.

Klik op een voor meer informatie.

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden. Maak via onderstaande knop een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.