Matrassen


Een goed en passend matras is van groot belang voor uw nachtrust. Matrassen zijn er in vele soorten en maten. Belangrijk is dat een matras past bij uw lichaam. Het is daarom van groot belang om bij het aanschaffen van een matras rekening te houden met uw persoonlijke factoren zoals lichaamslengte, gewicht, en bijvoorbeeld rug- en of spierklachten.

De omkeerbare Diks matrassen zijn verkrijgbaar in drie varianten. Opgebouwd met pocketvering, vlas, gelatexeerd paardenhaar en kokos hoekenstukken bestaan de matrassen uit 11 of 13 lagen.

Ontdek de matrassen

Matras Essential (met of zonder bies in de stoffering)


Het Essential matras, verkrijgbaar in de hardheden medium of firm, heeft een kern van pocketvering met aan beide zijden van de kern maar liefst vijf afdeklagen vervaardigd van gelatexeerd paardenhaar, vlas, paardenhaar en wol/katoen. De toplaag bestaat uit wol. In totaal heeft het omkeerbare matras Essential 11 lagen en bent u verzekerd van de perfecte ondersteuning en een subliem ligcomfort.

Het Essential matras heeft een hoogte van 25 cm en de stoffering is mogelijk met of zonder bies.

Matras Summum (altijd met bies in de stoffering)


Het Summum matras, verkrijgbaar in de hardheden medium of firm, heeft een kern van pocketvering met aan beide zijden van de kern maar liefst zes afdeklagen vervaardigd van gelatexeerd paardenhaar, vlas, paardenhaar, wol/katoen en mini-pocketveren van 4 cm hoog. De toplaag bestaat uit wol. In totaal heeft het omkeerbare matras Summum 13 lagen en bent u verzekerd van de allerbeste ondersteuning en een subliem ligcomfort.

Het Summum matras heeft een hoogte van 30 cm en de stoffering is altijd met een bies.

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden. Maak via onderstaande knop een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.